12. 3. 2018 | 09:03 A A A

Дејан Станковић предао "дачију" Центру за социјални радЦентру за социјални рад у Прилужју, јуче је наш прослављени фудбалер уручио теренско возило "дачија дастер", донацију предузећа "Стефиал", које воде Дејан Станковић и његов партнер Драган Руварац.

У наставку акције помоћи српском становништву на Косову и Метохији, која је започела недавном посетом КиМ - у председника Републике Србије  Александра Вучића, јуче је Дејан Станковић у присуству директора Канцеларије за КиМ Марка Ђурића, начелника Косовскомитровачког управног округа Васа Јелића и руководилаца Општине и Центра за социјални рад - Прилужје, донирао поменуто возило.

Станковић се захвалио многобројним грађанима који су га срдачно дочекали, и поручио им да чувају српство и остану на својим огњиштима.

Након предаје "дачија дастер" Центру за социјални рад, директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић, заједно са Станковићем и Руварцем, потписали су уговор за изградњу нове куће за петочлану социјално угрожену породицу Митровић.

У питању је кућа од 75 квадратних метара, вредности 2,8 милиона динара, такође донација фирме "Стефаил", а према речима Ивана Митровића који ће са женом и троје деце живети у новој кући, она за њега представља - опстанак на овом простору.