3. 1. 2018 | 10:47 A A A

Гостовање начелника у емисији ТВ МостНачелник Косовскомитровачког управног округа , господин Васо Јелић, учествујући у новогодишњој емисији ТВ Мост сумирао је резултате постигнуте у претходној години и упутио честитку грађанима поводом новогодишњих и божићних празника.

Начелник је истакао да је задовољан резултатима оствареним у 2017. години и позвао на јединство свих како би ти резултати у будућности били још бољи.

Као једну од најзначајнијих, начелник је истакао улогу Универзитета у Приштини са седиштем у Косовској Митровици, чије деловање на овом простору има немерљив утицај на опстанак и развој нашег народа на простору Косова и Метохије, и то у друштвеном, културном, спортском и сваком другом сегменту.

Као веома позитивне, поменуо је резултате спортиста са нашег простора, и у том погледу нарочито рукометни и фудбалски клуб из Зубиног Потока, и изразио наду да ће и Митровица као седиште Округа и својеврсни центар убрзо имати адекватне инфраструктурне спортске објекте, који су предуслов за врхунске спортске резултате како клубова тако и појединаца.

Проблем који већ дуго мучи становнике Митровице и Звечана, начелник је навео питање водоснабдевања, и истакао да се нада да ће пројекат регионалног водовода коначно бити завршен, чиме ће бити омогућено нормално водоснабдевање становницима северног дела Косова и Метохије.

Такође, уз добро здравље и да нам 2018. година буде још боља од претходне, начелник је позвао све да верујемо у своју државу и истакао да ће наша држава бити стално уз свој народ на Косову и Метохији, као што је до сада много пута потврдила и доказала.