1. 3. 2018 | 11:34 A A A

Међународни дани енергетике и инвестицијаУ Новом Саду, 1. и 2. марта 2018. године одржавају се седми по реду Међународни дани енергетике и инвестиција.

Ово је највећи форум за иностране и домаће пројекте који се одржава у АП Војводини у организацији Централно - европског форума за развој ЦЕДЕФ-а, Новосадског сајма и Покрајинског секретаријата за енергетику, грађевинарство и саобраћај. Након успешно одржаних манифестација  претходних година наставља се на истом таласу, који има за циљ да омогући квалитетне разговоре и сусрете између свих актера у енергетици и локалном развоју ширег региона, стимулише већа улагања и ојача конкурентност локалних средина. 

Међународни дани енергетике и инвестиција сваке године окупљају више од 2000 експерата из преко 10 земаља - представника влада, локалних самоуправа, релевантних домаћих и страних финансијских и развојних институција и организација, привредних субјеката и других гостију.

Церемонији отварања Међународних дана енергетике и инвестиција, присуствовао је и начелник Косовскомитровачког управног округа, господин Васо Јелић.